China brons gleitlager fabrikant

De geweven Glijdende Lagers van de Glijdende bewegingsring droegen Grootte | De gerolde Zelfsmerende Lagers Ptfe/Kevlar van de Roestvrij staalstof

Productdetails:
Plaats van herkomst: Roestvrij staal Gesteunde Ringen
Merknaam: CHINA CUSTOM THERMOPLASTIC BUSHING SELF-LUBRICATING BEARINGS
Certificering: WRAPPED SPILT SLEEVE BUSHING, STAINLESS STEEL 316, DIN 1494 / ISO 3547, LOW-MAINTENANCE
Modelnummer: DOUANE THERMOPLASTISCHE EN TEX-STOFFEN DE DE VEZELS 316 LAGERS VAN ROESTVRIJ STAAL VAN HET WEEFSELpt
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: >=300 stukken
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Kartons, Houten Gevallen
Levertijd: 3-4 weken
Betalingscondities: TT op voorhand
Levering vermogen: Leveranciers van de Fabrikanten de Zelfsmerende Duidelijke Lagers van de roestvrij staalring
Contact nu

Gedetailleerde informatie

meterial: weefsel van PTFE/-Glasvezels, Roestvrij staal 316 OF Koolstofstaal met PTFE-STOF Type: (Cilindrische) struiken, radiaal-draagt en duw-wasmachine
Hoofdfunctie: zelfsmerende lagers Bouwtype:: Gespleten Naad
Catalogus: Beschikbaar Groeftype:: Geweven PTFE-Stof
RINGStoepassing: kleppen, commerciële brandsprenkelinstallaties, mixers, mixers, wartels, en extruders.

Productomschrijving

Het op bestelling gemaakte stoffenweefsel van PTFE/-van het de rings radiaal-lager & duw-wasmachine van Glasvezels tex ontwerpen is beschikbaar. De toepassingen omvatten kleppen, commerciële brandsprenkelinstallaties, mixers, mixers, wartels, en extruders. De Speciale manufacturinginch-grootte van roestvrij staal (anticorrederende stof) Ringen, speciale lengten die - EERSTE Metaal met Kevlar-van de Lagersptfe/kevlar Geweven Voeringen van Voeringsvormen Zelfsmerende de ringengebieden van useValvepijpleiding, aardolie en andere chemische industrie, corrosiebestendige schachtkoker en voor de kust en andere mariene toepassingen dragen. De VIIPLUS-belangrijkste taak van KOKERringen is een volledige oplossing van achting aan olie & gasbron en boormateriaal op een globale basis te voorzien.

De geweven Glijdende Lagers van de Glijdende bewegingsring droegen Grootte | De gerolde Zelfsmerende Lagers Ptfe/Kevlar van de Roestvrij staalstof

het is het zelfsmerende Kevlar-Voering dragen specifiek geschikt voor corrosieve milieu's.

Lagers: Glasvezel en roestvrij staal 316 met TFE-voering

Het kenmerken van de hoogste onderhoud-vrije lagers van de ladingscapaciteit in Industrie

De corrosieve substanties zijn aanwezig
De verontreiniging van smeermiddelen wordt niet getolereerd
De vervanging is kritiek en duur
De hoge effectladingen worden ontmoet
De lagers zullen aan zeer hoge ladingen bij met lage snelheid worden onderworpen
De smeermiddelfilms kunnen niet in het lagergebied worden gehandhaafd
De douanegrootte is nodig

ROESTVRIJ STAAL ZELFSMEREND LAGER

De stoffen zelfsmerende voering is etc. de belangrijkste factor aan de prestaties van zelfsmerende sferische lagers met zware lading, effectweerstand, en met lange levensuur.

Het geweven glijdende bewegings dragende gebruik de PTFE-van de vezelsstof en aramid vezel bekleding op metaal steunen, de stof heeft zeer hoge ladingscapaciteit en hoge die accuracygood met wrijving superieure die prestaties met lage snelheid en zware in werking wordt gesteld, wijd in zwaar materiaal zoals bouwmachines worden gebruikt, landbouwmachines.

 

1. PTFE met olievezel kan de schacht beschermen, terwijl machine in verrichting.
2. Het is van lage wrijvingcoëfficiënt, goede anti-wear.
3. Het goede lopen in bezit.
4. Het past goed in motie van circumgyration, die en heen en weer slingeren.
5. Goede anticorrosief.
6. Het kan in voedselmachine, farmaceutische enz. worden gebruikt, tot loodvrij.
7. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt in de voorwaarde van sterk zuur en alkali, zoals de chemische Industrie, pompen, kleppen enz.

Duidelijke Lagers en de Zelfsmerende Lagers van Kokerboccole, Roestvrije staal van de Klep het Bush Geweven Stof 316 Struiken|Vsb-36

Het struiken (cilindrische) Roestvrije staal ringt het Duidelijke dragende Dragen van de Stoffenoilless TEX van productversies Lage Wrijving Geweven 
Het verband tussen de tribological eigenschappen van het lager en de film-forming eigenschappen van PTFE-overdrachtfilm door de voering wordt gevormd werd die bestudeerd. Er is een bepaalde die correspondentie tussen de tribological prestaties van lagers en de film-forming prestaties van PTFE-overdrachtfilm tijdens wrijving en slijtage wordt gevormd, d.w.z., sneller de vorming van PTFE-overdrachtfilm, beter de slijtageweerstand en de eenvormige die continuïteit, en beter de tribological prestaties van de film door wrijving en slijtage wordt gevormd.

TEX-Aangepast Ringen Ringend Vezel Bush

Duidelijke Lagers en de Zelfsmerende Lagers van Kokerlagers, Voeringstype Niet-metalen geweven Roestvrij staal 316 met PTFE-stof. Roestvrij staal 316 en staal-basis polytetrafluoroethylene aramid de lagers van de vezelvlecht zijn zelfsmerende materialen met slijtvaste vezels als belangrijkst oppervlaktemateriaal. Het product heeft lage wrijvingcoëfficiënt, goede die lagercapaciteit, schuringsweerstand en zelfsmeringsprestaties, hoofdzakelijk in diverse hoogwaardige kleppen wordt gebruikt en gaat -gaan-kart. Stof van de metaal is de samengestelde dragende basis gebaseerd op staalsubstraat, de oppervlakteadhesie van de vezel van de ptfeethyleen en aramid vezel geweven stof, na het rollen verwerking in een kraag of het stempelen verwerking in een verscheidenheid van vormen zoals pakking. Het product heeft de kenmerken van hoge precisie, hoge ladings dragende druk en uitstekende wrijvingprestaties met lage snelheid en zware. Het kan wijd in zware ladingsmateriaal zoals techniekmachines en landbouw en bosbouwmachines worden gebruikt.

KENMERKEN
Het ringen van dia dragende ringen, oilless vlakte die Roestvrije Steel316+PTFE/FABRIC dragen

Ben op olie of brandstof het werk hardere delen van toepassing, slijtageweerstand, lage coëfficiënt van ftiction, met lange levensuur: goede algemene prestaties. Ben op olie of brandstof het werk hardere delen van toepassing, slijtageweerstand, lage coëfficiënt van wrijving, met lange levensuur; goede iverallperfotmance.
Vsb-36 het ringen van Roestvrije Steel316+PTFE/FABRIC 

is van olie bestand, zuurvaste, alkali bestand en bestand zeewater, meer over, is er geen lood in de PTFE-oppervlaktelaag en zo is bijzonder geschikt voor toepassing in voedselmachines, alkalistroommeters, de elementen van de pompenmotie in farmaceutische machines, de chemische techniekmachines van drukmachines en andere oceaanindustrie. De ring is drievoudige lagensamenstellingen één, is de grondstof roestvrij staalrug en een film die van hittebestendige macht gevulde PTFE op de gesinterde sferische bronstussenlaag worden gekalanderd.

STRUSTURE

1, Dit nieuwe materiële gebruik de PTFE-bekleding van de vezelsstof op metaal steunen

2, de stof hebben zeer hoge ladingscapaciteit en het veel langere werkende die leven met conventionele struiken wordt vergeleken met 3 lagen.

3, het metaal kunnen Koolstofstaal, Roestvrij staal, Brons enz. zijn.

Eigenschappen:

1, Geschikt voor roterende en oscillerende beweging, lagere onderhoudsvereisten toe te schrijven aan de lange re-smeringsintervallen.
 
2, Lagere slijtage, lagere gevoeligheid aan randlading, geen absorptie van water en daarom geen het zwellen, goed bevochtigingsgedrag, goede weerstand tegen schokladingen.
 
3, Veel lange levensduur onder lagere snelheid met hoge lading.
 
Toepassing:
 
Nu is dit product gebruikt als opschorting en helper van landbouw en bouwmachines, kranen en hydraulisch en mechani

Technische GegevensDe geweven Glijdende Lagers van de Glijdende bewegingsring droegen Grootte | De gerolde Zelfsmerende Lagers Ptfe/Kevlar van de Roestvrij staalstof

Max. lading

Statisch

350N/mm2

Dynamisch

180N/mm2

Max. snelheid

Droog

0.5m/s

Smering

>1m/s

Max. (Droog) PV

Van korte duur

3.6N/mm2*·m/s

Ononderbroken

1.8N/mm2*·m/s

Temperaturen.

-50℃~+250℃

Wrijvingcoëfficiënt

0.03~0.20

Warmtegeleidingsvermogen

42W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1

BESCHIKBAARHEID

Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen

· Cilindrische struiken

· Van een flens voorzien struiken

· Glijdende platen

· Duwwasmachines

· Van een flens voorzien wasmachines

Basisvoordelen van Roestvrij staal 316 stoffenringen

VOORDELEN
Heb een hoger laadvermogen.
Op hoge temperatuur.
Het langere leven.

TYPISCHE TOEPASSINGEN

VIIPLUS het lager is een belangrijke zelfsmerende dragende fabrikant en een leverancier in China. Wij zijn hoogst bekwaam in de productie van diverse zelfsmerende lagers, struiken, en de glijdende blokken, enz. Onze hoofdproductcatalogus omvat nu het oilless zelfsmerende lager, samengesteld lager, koperlager, verpakt bronslager, bimetaallager, thermoplastische struiken, en meer. Al onze producten worden gekenmerkt door betrouwbare prestaties en lage prijs. Zij zijn zeer populair en wijd toepasselijk in de verschillende industrieën met inbegrip van de auto, werktuigmachines, vormen, metallurgische machines, mijnmachines, textielmachines, die machines, bouwmachines, drukmachines, irrigatiemachines, injectie het vormen machines, voedselmachines, havens, mariene machines, en de landbouw en bosbouwmachines, enz. hijsen.

Laag wrijving geweven stoffen oilless lager vsb-36 wordt TEX wijd gebruikt in productielijnen op hoge temperatuur, bouwmachines, automobiele chassisdelen, kogelkleppen, vleugelkleppen, pompen en de chemische industrieën en hogesnelheidstreinen en andere zware laag en kan geen gelegenheid enz. bijtanken.

Metrische Met maat Halsblokken

Verpakking & Levering
Verpakkingsdetails: KARTON of PALLET

Haven: SHANGHAI, NINGBO, ENZ.

BEGIN UW
PROJECTWITH EEN TOEPASSINGSingenieur
Ringen, Gesmeerde Lagers, Samengestelde Lagers, Metaallagers, Compressorlagers, metaal-Polymeer, Gloeidraadwond, Duidelijke Lagers, Flenslagers, Polymeerlagers, Flensringen, Pomplagers, Van een flens voorzien Struiken, Duwplaten, Industriële Lagers

De Lagers van VIIPLUS SLDING voor de zeeplatforms en olie & gasindustrie | VIIPLUS lagers

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn