China brons gleitlager fabrikant

Metrische Met maat Cilindrische Lagers - de Gespleten Ringen van het Staalbrons PTFE | Zelfsmerende Lagers

Productdetails:
Plaats van herkomst: Samengestelde duidelijke cilindrische ringenfabrikant
Merknaam: VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Certificering: ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Modelnummer: ZELFSMERENDE RINGEN, TEFLONdu KOPIEdx RINGEN
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1000 stukjes / Pieces
Prijs: $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details: Verpakking: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd: 7~15 het werkdagen
Betalingscondities: TT vooraf, Western Union
Levering vermogen: Speciale Aangepaste het Smeren Ringen Productie
Contact nu

Gedetailleerde informatie

kenmerk: Laag-onderhoud en onderhoud-Vrije Duidelijke Lagers formaat: Standaard Beschikbare Grootte
Afmetingen en Tolerantie: volgens de Specificaties van ISO 3547 Functie: Tin-geplateerd staal loodvrij /PTFE; DIN1494/ISO3547
bussen: zelfsmerende ringen, metaal-Polymeer Antifrictie Duidelijke Lagers Beschikbaarheid: Cilindrische struiken Van een flens voorzien de wasmachines Van een flens voorzien wasmachines die v
Metaal-polymeer Samengesteld Zelfsmerend Ringsmateriaal: Staalrug + Poreuze Bronssinter + PTFE Toepassing: landbouwmachine, bouwmateriaal, voedsel en drank, materiaal behandelingsmateriaal, die machines, kan

Productomschrijving

Van de metaal-polymeer de Antifrictie Duidelijke Afmetingen en de Tolerantie Lagersassemblage volgens de Specificaties van ISO 3547: De cilindrische Struikenstruiken zijn prefinished in droegen, is het essentieel dat de correcte lopende ontruiming wordt gebruikt en dat zowel de diameter van de schacht en van de huisvesting gebeëindigd die is aan de grenzen droeg in de lijsten worden gegeven. In de droge lopende omstandigheden zal om het even welke verhoging van de gegeven ontruiming in een evenredige vermindering van prestaties resulteren. De metrische lagers en de keizerringen maakten aan orde: de standaardringsvormen in speciale afmetingen, pakking, speciale die vormen door het stempelen of diepe tekening worden verkregen, pasten ringsontwerpen aan.

De metrische Met maat Lagers van de HalsblokkenSchachtgeleiding maakten aan orde van de China-gerolde Zelfsmerende lagers van Brons Steunende Ringen PTFE. Tin-geplateerd loodvrij staal bronze/PTFE; DIN1494/ISO3547. http://bronzegleitlager.com,the die leveranciers van duidelijke lagers in China leiden, het producten gamma omvat staal, brons, roestvrij staal of bimetaal duidelijke lagers evenals C86300, de Ringen van C93200 Bornze, CNC, douanekoker.

ONDERHOUD-VRIJE, METAAL-POLYMEER TRIBOLOGICAL OPLOSSINGEN VOOR DE HOOG-VRAAGmilieu's

Metaal-polymeer Zelfsmerende Dragende Oplossingen

KRIJG EEN QOUTE!

PRODUCTOMSCHRIJVING

Zelfsmerende duidelijke lagers met PTFE-het glijden laag.

Kenmerken

– Onderhoud-vrij (zelfsmerend)
– Lage coëfficiënt van wrijving
– Universeel lager
– Lange levensduur

Gebieden van gebruik b.v.
Verpakkende machines, motoren, turbines, pompen, forklifts enz.

Vormen & vormen
Duidelijke cilindrische lagers, van een flens voorzien lagers, thrustwashers, glijdende platen.

Speciale productie
Op verzoek, kunnen wij duim-grootte aanbieden, speciale lengten, die lagers glijden. aan tekening en diverse PTFE-Lagen voor verschillende gebieden van gebruik evenals verschillende steunen in staal, brons of roestvrij staal enz.

Ook beschikbaar
met loodvrije PTFE, met een verscheidenheid van die PTFE-Mengelingen voor diverse industrieën worden gespecialiseerd

Het gespleten Samengestelde droge het glijden dragen; Tin-geplateerd staal/koper loodvrij /PTFE; DIN1494/ISO3547; Vrij onderhoud; Uitstekende het glijden en schuringsprestaties, geschikt voor diverse soorten beweging, hoge lagercapaciteit, sterk globaal aanpassingsvermogen.

De duidelijke dragende structuur van het metaalpolymeer is volledig homogeen zodat zijn alle eigenschappen – schuring, weerstand, zelfsmering, lage coëfficiënt van wrijving, weerstand tegen trilling en schoklading – verenigbaar door de volledige dragende dikte van de ringsmuur.

VIIPLUS levert Zelfsmerende lagers en voorzien klant van het dragen van systeemontwerpen die ontmoeten of hun specificatie overschrijden.

Metaal Gesteunde Lagers:

De de kokerring en lagers kunnen in een metaalhuisvesting worden veroorzaakt. Het gebruik van een zelfsmerende Ptfe-voering in een metaalhuisvesting veroorzaakt een stijver lager dat beduidend minder lopende ontruiming dan andere niet-metalen lagers vereist. Oorspronkelijk ontwikkeld om aan de behoeften van de kernenergieindustrie te voldoen, wordt dit ontwerp nu gespecificeerd in veel andere toepassingen.

Metrische Halsblokken, gespleten naadbrons steun, de werken uitstekend in om het even welke spil of aaneenschakelingstoepassing. Voor bouw en landbouwbedrijfmateriaal, wordt dit product typisch gebruikt in hoofdbouten, rotsschachten, verschillen, scharnieren, pedalen en veel andere spilpunten.

TECHNISCHE DATEN 

 • Het verpakte samengestelde droge het glijden dragen

 • Brons/PTFE

 • Maintentance-vrij

EIGENSCHAPPEN

 • Uitstekend het glijden van en slijtagegedrag, voor allerlei beweging, hoge ladingscapaciteit, goede niet-magnetische corrosieweerstand,

MATERIALEN

 • Steun Materieel Brons of staal

 • Middenlaag Gesinterd brons

 • Het glijden laag PTFE

MATERIËLE EIGENSCHAPPEN

 • Specifieke ladingscapaciteit static≤ 200 [N/mm2]

 • Specifieke ladingscapaciteit dynamic≤ 140 [N/mm2] bij langzame het glijden snelheid

 • Het glijden van speed≤ 2,5 [m/s]

 • Wrijvingwaarde *** 0,02 [µ] aan 0,25 [µ]

 • Temperatuurspanning 200 [°C] aan + 280 [°C]

 • Max. PV-Value1.8 [N/mm ² x m/s]

TOLERANTIEdetails

 • Huisvesting ØH7

 • Ring binnen-Ø na mountingH9

 • Schacht tolerancef7 aan h8

ONDERHOUD

 • is het droge glijden dragend met een PTFE-het glijden laag. De smering is daarom noodzakelijk, maar niet fundamenteel mogelijk!

WAAIER VAN TOEPASSING

 • Machine en installatiebouw, textielverwerking en landbouwmaschines, de automobielindustrie

TITEL

De speciale afmetingen zijn op verzoek slechts beschikbaar. *If u houdt van smering te gebruiken niettemin, zich alstublieft herinneren om het glijden te smeren regelmatig dragend

Krijg in aanraking… verzenden ons een online onderzoek, kunt u onze „Onderzoeksvorm“ gebruiken in aanraking met ons te krijgen. Één van ons verkoopteam zal u onmiddellijk contacteren.

Ontkenning:
De informatie en de foto's in deze catalogus zijn een overzicht van OEM de lagersproducten van de waaierring. Voor meer/nauwkeurige details gelieve te verwijzen naar originele OEM catalogus. De productennamen, emblemen, merken en andere die handelsmerken binnen dit document worden gekenmerkt of worden de de bedoeld zijn het bezit van hun respectieve handelsmerkhouders.

 

VOLG DE V.S.Metrische Met maat Cilindrische Lagers - de Gespleten Ringen van het Staalbrons PTFE | Zelfsmerende Lagers

Ring van het weerstandsc86300 Brons & de Slijtageplaat de op hoge temperatuur voorzagen bronsringen van een flens

 

HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

 

 

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn