China brons gleitlager fabrikant

Van het Roestvrije staalringen van TEX PTFE de Glasvezel Gevoerde Struiken van de Klepstammen

Productdetails:
Plaats van herkomst: Roestvrij staal Gesteunde Ringen
Merknaam: CHINA CUSTOM THERMOPLASTIC BUSHING SELF-LUBRICATING BEARINGS
Certificering: WRAPPED SPILT SLEEVE BUSHING, STAINLESS STEEL 316, DIN 1494 / ISO 3547, LOW-MAINTENANCE
Modelnummer: DOUANE THERMOPLASTISCHE EN TEX-STOFFEN DE DE VEZELS 316 LAGERS VAN ROESTVRIJ STAAL VAN HET WEEFSELpt
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: >=500 stukken
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Kartons, Houten Gevallen
Levertijd: 3-4 weken
Betalingscondities: TT op voorhand
Levering vermogen: Leveranciers van de Fabrikanten de Zelfsmerende Duidelijke Lagers van de roestvrij staalring
Contact nu

Gedetailleerde informatie

meterial: Roestvrij staal 316 met PTFE-STOF Type: (Cilindrische) struiken
Poort: Shanghai & Ningbo Hoofdfunctie: zelfsmerende lagers
Pakket: Karton met Pallet of als Uw Vereiste Catalogus: Beschikbaar

Productomschrijving

VIIPLUS INTERNATIONALE op bestelling gemaakt van China specialiseert zich in het ontwerpen en het weefsel van de productietex stof van PTFE/-Glasvezels plakte 316 van roestvrij staal met een duurzame kleefstof, douane het glijden het dragen & thermoplastische en zelfsmerende dragende precisiecomponenten voor een brede waaier van de industrieën. Wij gebruiken geavanceerd ptfe en grafiet om douanedelen voor een diverse waaier van van de kokerring en flens lagers tot stand te brengen. van klein,…

VIIPLUS de GLIJDENDE LAGERS hebben vele jaren van ervaring in de Olie en Gasindustrie die zich in de oplossingen van de toepassingssystemen van leidingenringen, Zeeringengebied specialiseren van gebruiks duidelijke lagers. Wij zijn regelmatig in de loop van de jaren, met de verhoging van het aantal van onze professionele arbeidskrachten en faciliteiten gegroeid. Met meer dan 150 projecten tot op heden, kunnen Onze cliënten rusten verzekerd van onze ring en lagers deskundigheid inzake ontwerp, vervaardiging die, installatie, en pre-opdraagt onze producten testen.

Als u een verdeler en een detailhandelaar van het door buizen leiden en klep de industrie bent, bent u welkom om te vragen onze professionele ringen van de klepstam voor een product materiële selectievorm en prijslijst typen. Wij hebben met succes onze partners in vele landen helpen om ons de ringenoplossing voor klepstammen bushings.have te ontwikkelen een rijkdom aan de industrieervaring, en op uw onderzoek te verheugen. Als u uw bedrijfsideeën door een onderzoek kunt beschrijven, hebben wij specifiek meer commerciële steunmiddelen voor verdelers.

TEX-het Dragen | Gevoerde het Roestvrije staalvezel Bush van PTFE Glasvezel

TEX die, Aangepaste Ring, Vezel Bush ringen

 

De ringen van de roestvrij staalstof, dit soort ringen die wijd in klep, olie, chemie, metallurgie worden gebruikt. Het heeft flexibele lagers, geen onderhoud, lage installatienauwkeurigheid, goede schokabsorptie en effectweerstand. De kenmerken met geringe geluidssterkte, en wegens met hoge weerstand van het vezelmateriaal en de steun van de staalrug, het heeft het unieke voordeel van hoge ladingscapaciteit. In het algemeen is de sporten, het raadzaam om juiste ontruiming tussen het binnengat en de schacht te handhaven. De grootte van het hiaat kan naar het DU type product worden doorverwezen. De buitendiameter van het lager en het zetelgat zijn over het algemeen interferentiepasvorm. De interferentie kan ook naar het DU type product worden doorverwezen.

Heeft het de stoffen samengestelde blad van de metaalmatrijs meer flexibiliteit dan algemene stijve lagers toe te schrijven aan de 0.25mm dikte van de smeringslaag van de vezeldoek. In sommige schommelende moties met lage snelheid, kunnen het lager binnengat en de speldschacht zonder hiaten of zelfs interferentie worden gebruikt. Werk samen, kan dit zijn schokabsorptie en prestaties met geringe geluidssterkte beter uitoefenen; dergelijke lagers worden hoofdzakelijk gebruikt in olie en vetsmering met lage snelheid, op zwaar werk berekende, en kunnen ook in olievrije smering worden gebruikt.

 

 

 

TEX die gebruik dragen de PTFE-van de vezelsstof en aramid vezel bekleding op metaal steunen, de stof heeft zeer hoge ladingscapaciteit en hoge accuracygood die met wrijving superieure prestaties met lage snelheid en zware in werking wordt gesteld

 

Polytetrafluoroethylene vezel PTFE/Kevlar

 

 

 VIIPLUS van het de vezelmetaal van TEX ptfe is het de basis zelfsmerende lager een zelfsmerend samengesteld dragend materiaal dat van low-carbon staalplaat van uitstekende kwaliteit, bronsplaat of roestvrij staalplaat als matrijs, met de geweven stof van ptfevezel als laag van de wrijvingoppervlakte wordt gemaakt.

Twee worden gerold in het glijden het dragen door middel van een stevige band van structurele kleefstof. om de sterkte plakkend tussen ptfevezel en metaalblad te waarborgen, wordt de geweven stof gemaakt van speciale ptfegloeidraad en aramid gloeidraad.

Het lager heeft de kenmerken van hoge lagercapaciteit, goede slijtageweerstand, geschikte temperatuur, brede waaier van middelgrote, eenvoudige structuur, compacte grootte en goede stabiliteit.

 


Polytetrafluoroethylene (ptfe) is een soort zelfsmerend materiaal met uitstekende prestaties. Maar de slijtageweerstand is slecht wegens de lage sterkte. Momenteel, worden het grootste deel van de vezels of andere vullers gebruikt om de slijtageweerstand te verbeteren, is het effect zeer beperkt. En polytetrafluoroethylene de vezel heeft treksterkte 15 keer hoger dan de zuivere polytetrafluoroethylene hars, om het gebrek aan dit aspect, slijtageweerstand goed te maken zeer beter, tegelijkertijd, de vezel vermijdt ook het voorkomen van koude stroomfenomeen van polytetrafluoroethylene hars is.
Polytetrafluoroethylene zijn de de basis zelfsmerende lagers van het vezelmetaal verdeeld in staalbasis, koperbasis en roestvrij staalbasis drie.

 

Van het Roestvrije staalringen van TEX PTFE de Glasvezel Gevoerde Struiken van de Klepstammen

Maximumladingsdruk: 180Mpa

Wrijvingfactor: 0.03~0.20

Werkende temperatuurwaaier: -90 ° C ~ 180 ° C

 

Van het Roestvrije staalringen van TEX PTFE de Glasvezel Gevoerde Struiken van de Klepstammen

 

TYPISCHE TOEPASSINGEN

 

Het vezellager kan in zeewater, benzine, hydraulische olie, motorolie, kerosine, smeerolie, zwak zuur, ammoniakwater, vloeibare stikstof, tolueen, wassende vloeistof en andere media worden gebruikt.

 

Het vezellager is het meest geschikt voor hoge lading, met lage snelheid, kan de oliefilm niet worden gehandhaafd of worden gevormd, kan geen smeermiddelen gebruiken, is de effectlading groot, zijn de corrosieweerstand, de schommeling en andere voorwaarden van het gebruik van het lager, de specifieke toepassing als volgt:

 1. Waterkrachtpost: de gidsmechanisme van het turbinewater, kogelklep, vleugelklep;

 2. Zware liftsystemen voor vrachtwagens, tractoren, forklifts en aanverwante apparatuur, zoals tuimelaarring, enz.

 3. Leidingssysteem, remsysteem en koppelstangsteunpunt van koppeling van vrachtwagens, bussen en landbouwtrekkers;

 4. Een systeem van de motorleiding, zoals een motorspil, is uiterlijk geïnstalleerd bij de achtersteven;

 5. De vleugelklep en de kogelklep, het dragen voldoen aan NSF-het drinken de normen van de de delengezondheid van de systeemstructuur;

 6. Voedselmachines, textielmachines, drukmachines, tabaksmachines, verpakkende machines, medische apparatuur etc.;

 7. Ondersteunende lagers voor Bruggen, pijpleidingen en andere structuren;

 8. De opheffende machines, vooral de belangrijkste boom, bewegende boom, voetsteunpunt en andere delen van het steunpunt kunnen niet worden gesmeerd.

 • De sterke weerstand van de effectlading, geen „kruipend“ fenomeen, vlotte verrichting;

 • Hoge slijtageweerstand, goede corrosieweerstand, geen koude stroomfenomeen;

 • Goede dimensionale stabiliteit (geen uitbreiding in niet-magnetisch water), niet geleidend;

 

Het lager is dunne muurstructuur, lichtgewicht, klein volume, geschikt voor compact ontwerp;

 

Laag wrijving geweven stoffen oilless lager vsb-36 wordt TEX wijd gebruikt in productielijnen op hoge temperatuur, bouwmachines, automobiele chassisdelen, kogelkleppen, vleugelkleppen, pompen en de chemische industrieën en hogesnelheidstreinen en andere zware laag en kan geen gelegenheid enz. bijtanken.

 

STRUSTURE

 

 1. Dit nieuwe materiële gebruik de PTFE-bekleding van de vezelsstof op metaal steunen.

 2. De stof heeft zeer hoge ladingscapaciteit en het veel langere werkende leven dat met conventionele struiken wordt vergeleken met 3 lagen.

 3. Het metaal kan Koolstofstaal, Roestvrij staal, Brons enz. zijn.

TYPISCHE KENMERKEN

TEX-het Ringen, Aangepaste Ring, Vezel Bush & het Lage Wrijving Geweven Dragen van Stoffenoilless TEX

 

Duidelijke Lagers en de Zelfsmerende Lagers van Kokerlagers, Voeringstype Niet-metalen geweven Roestvrij staal 316 met PTFE-stof 

 

Roestvrij staal 316 en staal-basis polytetrafluoroethylene aramid de lagers van de vezelvlecht zijn zelfsmerende materialen met slijtvaste vezels als belangrijkst oppervlaktemateriaal. Het product heeft lage wrijvingcoëfficiënt, goede lagercapaciteit, schuringsweerstand en zelfsmeringsprestaties, die hoofdzakelijk in diverse hoogwaardige kleppen wordt gebruikt en gaat -gaan-kart.

 

 

Stof van de metaal is de samengestelde dragende basis gebaseerd op staalsubstraat, de oppervlakteadhesie van de vezel van de ptfeethyleen en aramid vezel geweven stof, na het rollen verwerking in een kraag of het stempelen verwerking in een verscheidenheid van vormen zoals pakking. Het product heeft de kenmerken van hoge precisie, hoge ladings dragende druk en uitstekende wrijvingprestaties met lage snelheid en zware. Het kan wijd in zware ladingsmateriaal zoals techniekmachines en landbouw en bosbouwmachines worden gebruikt.
 
 

TECHNISCHE GEGEVENS

 

Max. lading

Statisch

350N/mm2

Dynamisch

180N/mm2

Max. snelheid

Droog

0.5m/s

Smering

>1m/s

Max. (Droog) PV

Van korte duur

3.6N/mm2*·m/s

Ononderbroken

1.8N/mm2*·m/s

Temperaturen.

-50℃~+250℃

Wrijvingcoëfficiënt

0.03~0.20

Warmtegeleidingsvermogen

42W (m·k) -1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1

 

De voorbereiding en de Eigenschappen van ptfevezel vlechtten Zelfsmerende Samenstellingen

 

Polytetrafluoroethylene (PTFE) is het zelfsmerende samengestelde materiaal van de vezelstof een nieuw soort stevig zelfsmerend materiaal, PTFE-behoudt de vezelstof de lage wrijvingcoëfficiënt tegelijkertijd van PTFE-materiaal, en heeft een hoge mechanische sterkte. Daarom als smeringslaag tussen de binnen en buitenringen van gezamenlijk lager, wordt het wijd gebruikt op ruimtevaart, automobiele, grote machines en andere gebieden. In dit document, PTFE-werden de vezel en Kevlar-de vezel gebruikt als grondstoffen om PTFE-vezelstof door wevende machine te weven. Na de oppervlaktebehandeling van de oplossing van het natriumnaftaleen complexate, werd het zelfsmerende samengestelde materiaal van PTFE-vezelstof voorbereid door fenol-epoxy kleefstof en te plakken genezend behandeling van 45#-staal. De van de wrijvingcoëfficiënt en slijtage hoeveelheid PTFE-vezel en het effect van oppervlaktebehandeling op de wrijvingeigenschappen van werden samenstellingen gemeten door wrijving en slijtage het testen machine. De wrijvingoppervlakte werd gekenmerkt door elektronenmicroscopie af te tasten en het wrijvingmechanisme werd geanalyseerd. De interlining materialen van geweven stof en gebeëindigde stof worden vergeleken en geanalyseerd. De resultaten tonen aan dat de oppervlaktebehandeling met de complexe oplossing van het natriumnaftaleen van het F-element van de oppervlakte van PTFE-vezelstof kan ontdoen, zijn sterkte plakkend verbeteren met metaal, maar ook verminder de slijtageweerstand in zekere mate van PTFE-vezelstof. En korter de oppervlaktebehandelingstijd is, zal kleiner de vermindering van slijtageweerstand zijn. Bovendien heeft de oppervlaktebehandeling van de complexe oplossing van het natriumnaftaleen weinig effect op aramidvezel en Kevlar-vezel. Na oppervlaktebehandeling voor 5min, veroorzaakte de wrijvingoppervlakte van de steekproef meer puin en schurende slijtage. Hoger de inhoud van PTFE-vezel in de zelf-geweven stof, beter de anti-wear prestaties van de stof. Voor de stof met 30%-vezelgehalte, is hoger de wrijvingsnelheid, is hoger de wrijvingcoëfficiënt. In tegendeel, voor stoffen met het vezelgehalte van 80% PTFE, hoger de wrijvingsnelheid, lager de wrijvingcoëfficiënt.


Vsb-36 het ringen van dia dragende ringen, oilless duidelijk lager

 

Roestvrije Steel316+PTFE/FABRIC

 

Ben op olie of brandstof het werk hardere delen van toepassing, slijtageweerstand, lage coëfficiënt van ftiction, met lange levensuur: goede algemene prestaties. Ben op olie of brandstof het werk hardere delen van toepassing, slijtageweerstand, lage coëfficiënt van wrijving, met lange levensuur; goede iverallperfotmance.

 

Het is van olie bestand, zuurvaste, alkali bestand en bestand zeewater, meer over, is er geen lood in de PTFE-oppervlaktelaag en zo is bijzonder geschikt voor toepassing in voedselmachines, alkalistroommeters, de elementen van de pompenmotie in farmaceutische machines, de chemische techniekmachines van drukmachines en andere oceaanindustrie. De ring is drievoudige lagensamenstellingen één, is de grondstof roestvrij staalrug en een film die van hittebestendige macht gevulde PTFE op de gesinterde sferische bronstussenlaag worden gekalanderd.

 

 

BESCHIKBAARHEID

Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen

 

· Cilindrische struiken

· Van een flens voorzien struiken

· Glijdende platen

· Duwwasmachines

· Van een flens voorzien wasmachines

 

 

BEGIN UW PROJECTWITH EEN TOEPASSINGSingenieur 

 

 

DE LAGERS VAN VIIPLUS SLDING VOOR ZEEplatforms EN OLIE & GASindustrie | VIIPLUS LAGERS

Van het Roestvrije staalringen van TEX PTFE de Glasvezel Gevoerde Struiken van de Klepstammen

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn