• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

De Bimetaalring van de koppelingsRiemschijf

Plaats van herkomst Bimetaal Dragende Fabrikanten
Merknaam VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Certificering ISO 9001
Modelnummer andere, met uitzondering van:
Min. bestelaantal 1000 stukjes / Pieces
Prijs $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details Verpakking: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd 7~15 het werkdagen
Betalingscondities TT vooraf, Western Union
Levering vermogen gietende bimetaalring, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, in het groot, Metrische Zelfsmeren

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Meterial Bimetal .PTFE Characteristic Low-maintenance And Maintenance-free Plain Bearings
Size Standard Size Available Port Shanhai, of Ningbo.
kwaliteit Oem Type Buizen, kraagbuizen, wasmachines, strips of speciale ontwerpen
Bearing oilless Bushing Sample Available
Toepassing Landbouwmachine Bomen Metalen splits
Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
High Light Steel Backed Bronze Bushing, Bimetallic Bushes Bimetallic Bearing Bushing Bimetal bearing with steel backing and bronze overlay • Particularly suitable for high ... Bimetal plain bearings to standard SAE 792
Bush Bearings Manufacturers Suppliers Exporters plain bearings. Long, maintenance-free service, manufactures bushings in various designs and from different materials. tiffany@viiplus.com, Bushings - Configure and purchase - https://www.viiplus.com/
Hoog licht

bimetaalstruik

,

bimetaallagers

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De koppelingsgordel is een cruciaal onderdeel dat een belangrijke rol speelt in de efficiënte werking van koppelings- en gordelpulleysystemen.De bus biedt een grotere sterkte., slijtvastheid en duurzaamheid in vergelijking met traditionele enkelmetalen busjes.

De bimetalen constructie van deze buizen bestaat doorgaans uit een buitenste laag van staal of een ander hard slijtvast metaal voor duurzaamheid en draagvermogen.Terwijl de binnenste laag is gemaakt van een zachtere metaal zoals brons of messing voor een betere slijtvastheid en smeerkrachtDeze combinatie van materialen maakt het mogelijk dat de buizen bestand zijn tegen de hoge krachten en wrijving die worden ondervonden bij koppelings- en riemrolletjes.

De koppelingsgordel is ontworpen om nauwkeurig in het katrolsysteem te passen en zorgt voor een soepele en betrouwbare interface tussen de roterende componenten.Het helpt bij het verminderen van wrijving en slijtage, zodat de koppeling en de riem met de katrolen goed kunnen functioneren.

Het gebruik van een bimetalen bus in koppelings- en riempulle toepassingen kan de algemene prestaties en betrouwbaarheid van het systeem aanzienlijk verbeteren.Het kan de behoefte aan frequent onderhoud en reparaties verminderen, wat resulteert in lagere exploitatiekosten en verbeterde uptime.

Samengevat is de koppelingsgordel met twee-metalen bussen een essentieel onderdeel dat verbeterde sterkte, slijtvastheid en duurzaamheid biedt voor koppelings- en gordelpulleysystemen.De bimetalen constructie en de nauwkeurige montage zorgen voor een soepele en betrouwbare werking van het systeem.

 

Bi-metalen buizen assemblage, koppelingsgordel katrolenbuizen

 

bimetalen lagersis gemaakt van gesinterd staal metCuPb10Sn10 of CuSn6Zn6Pb3Deze vorm van buizen vertoont een hogebeste prestatieHet is het meest geschikt voor middelgrote snelheden en hoge slagomstandigheden.Deze toepassing omvat balansafhängingen van zware vrachtwagens,met een gewicht van niet meer dan 50 kgAuto chassis enz.

 

Alle groottes en soorten buizen voor riempulleys, bimetalen buizen en lagers
 

 

Buizen voor transmissie van timingbanden
Buizen voor V-gordeltransmissies
Buizen voor rechthoekige versnellingsbakken
Buizen voor het bevestigen van elementen
Buizen voor koppelingen en koppelbegrenzers
Bussing voor sprockets baseplates


 BIMETAL BEARING BUSHINGS


De lagers zijn bedoeld om in een behuizing met een H7-tolerantie te worden geperst.
Bimetal-Bushings JF800
Materiaal band Verpakte stalen bussen gespleten koolstofstaal bronslegeringCuSn10Pb10)
Composit glijlagers, staal/brons - met smeerzakjes VSB-80
Olievrije JF800 Bimetalen metalen bussen Bimetalen plaat ingepakt met bronslegering bussen / staal bronsCuSn10Pb10bos
Staal + lood, bronspoeder

 

Kenmerken


Staal omhulsel, ondersteund door een loodbronzen behuizingsmateriaal voor toepassingen op basis van olie.hoge draagcapaciteit en goede vermoeidheidseigenschappenHet wordt veel gebruikt in automotive toepassingen zoals compressoren, stuurapparatuur, stuurbekrachtiging, pedaallagers, king-pin bossen, achterluik pivots, mechanische manipulatie en hefapparatuur,hydraulische motors, landbouwmachines enz.

STEEL BRONZE BUSHINGS

 

Technische gegevens.

 

Max.belasting

Static

250 N/mm2

Hardheid van legering

HB 60-100

Dynamische belasting

140N/mm2

Temp

-40°C tot +250°C

Wrijvingscoëfficiënt

0.05 tot 0.12

Max.Snelheid

Max.Snelheid

2.5m/s

Thermische geleidbaarheid

60W (m*k) - 1

Max.PV

Max.PV

2.8N/mm2*m/s

Snijsterkte

Snijsterkte

170N/mm2

Coëfficiënt van thermische ontlading

14*10-6K-1

 
 

Typisch

 
Bimetalen lagers zijn vervaardigd van lood-tin bronzen legering gesinterd op het oppervlak vaneen hoogwaardige laagkoolstofstaal rug,die na meerdere keren gewalst wordt in koper- en staalstrookSintering bij hoge temperatuur en dichtwalsen.Het product is een van desterkste koperen-loodlegeringenHet is het meest geschikt voor verschillende toepassingen, zoals bossen en stuwkranken bij middelmatige snelheid en hoge inslagbelastingen.
 
 
Omdat de matrix stabiel is alslaag koolstofgehaltestaalmateriaal, zodat de bewerkingsnauwkeurigheid van de buitendiameter van de schachtmantel gegarandeerd is en na het inladen van het product in het stoelgat geen schroefbevestiging nodig is,Het gebruik van een interferentie-fit kan voorkomen dat het fenomeen uit de cirkel gaat..De verandering van de chemische samenstelling van de binnenste oppervlakte van de legeringslaag kan voldoen aan de vereisten van verschillende lagerdruk, verschillende bedrijfstemperatuur en verschillende schuif snelheid.De olie groef en olie gat met verschillende structuur zijn ontworpen in de productie van wrijving oppervlak om te voldoen aan de eisen van de verschillende manieren van olie toevoeging, het voorkomen van asbijten en zich aanpassen aan verschillende smeermethoden.
Veel gebruikt in auto-motor, motorclutch, lichte industriële machines, bouwmachines.
Materiaal van legeringslaagCuPb10Sn10 of CuSn6Zn6Pb3
 
De Bimetaalring van de koppelingsRiemschijf 2

 

Typische kenmerken


Geschikt voor:bij lage snelheden, zware belastingen of onderbroken bewegingsomstandigheden kan de smeeroliefilm niet worden gevormd of gehandhaafd;
Geschikt voor de werkomgeving of de beperkingen van de mechanische structuur, het is moeilijk om oliesmeermiddelen te leveren;
Het is geschikt voor draaiende, wisselende, schommelende, lineaire en andere vormen van beweging, evenals voor situaties waarin frequent starten of starten onder grote belasting vereist is.
Geschikt voor:werkzaamheden bij hoge of lage temperaturen of het omgevingstemperatuurbereik van grote gelegenheden; goede corrosiebestendigheid,kunnen worden gebruikt in zeewater en andere corrosieve media, zoals chemische vloeistoffen of gassen, alsmede in water dat sediment of radioactieve omgeving bevat;
Niet-waterabsorptie, goede dimensionale stabiliteit, hoge mechanische sterkte, goede warmtegeleiding;
Het lager is een dunne wandstructuur, lichtgewicht, klein volume, geschikt voor compact ontwerp;
In vergelijking met het traditionele drielagige composietmateriaal, de statische belasting kenmerken, slijtvastheid, temperatuur, dimensionale stabiliteit,en zo verder onder de voorwaarde van niet-vet smeer zijn beter;
In vergelijking met koper ingelegd zelf smeermiddel, is het geschikter om te werken onder de voorwaarde van kleine hoek swing, en de prijs is goedkoper.

 

Toepassingsgebied

 
Typische toepassingen
Dit materiaal wordt aanbevolen voor gebruik onder het mediumsnelheid en gemiddelde belasting met olie- of vetsmengselHet wordt op grote schaal gebruikt voor motorstaafpunten, kingpinbuizen, onderstelrollers, hydraulische cilinderstaafogen van bouwmachines en bolvormige verbindingslagers van landbouwmachines.Omdat dit materiaal is met lood, mogen de specifieke onderdelen volgens bepaalde wetten of voorschriften niet worden gebruikt.
 
 
De producten worden toegepast in de waterbesparende en waterkrachtindustrie: hydraulische machines: horizontale drager glij van hydraulische stalen poort,draaglager van de hydraulische hef- en sluitmachine, zandblazen onderhoudsdeurlagers, enz. Hydraulische turbine: leidingssleeft (bovenleiding, middenleiding, onderleiding), wielschaftsleeft, speldschaftsleeft (verbindingsstaafspeld,druk- en trekstaaf, relaiskolf), slijtagebestendige ringplaat (drijfring), slijtagebestendige blok, controle ringplaat.
Metallurgische industrie: lagers voor gietmachines, rollende snijscherren (tweezijdige schaarsen, schaarsen met vaste lengte op het skateboard), enz.
Valvenindustrie: vlinderklep, bolklep, enz.
Anderen: mijnbouwmachines, verpakkingsmachines, bouwmachines, zware machines, spuitgietmachines, autobandvormen, windturbines, warmte-energie en andere industrieën.
 

Landbouwmachine

 
Aangezien het zelfglijberende lager dekenmerken van onderhoudsvrij en goede slijtvastheidonder stof en buitenomstandigheden, wordt het veel gebruikt in de cilinder, het ophangsysteem van de oogstmachine, plantenmaker, baler, breker, tractor, verbindingen,en andere delen kunnen niet moeilijk zijn om olie- of oliefilmonderdelen te vormen.
 
 
 
 
bushing application
 

 • Vorkheftrucks
 • Palettrucks
 • Kranen
 • Deeltjes en delen daarvan

 

Technische gegevens

 

 • met een breedte van niet meer dan 50 mm
 • met een breedte van niet meer dan 50 mm
 • Onderhoudsvriendelijk
 • met een gewicht van niet meer dan 50 kg

 

Eigenschappen

 

 • Voor hoge draagcapaciteit en oscillerende bewegingen, evenals voor ruwe werking en temperatuurbelasting.

 

Materialen

 

 • Ondersteuningsmateriaal: koper- of tinplaatst staal
 • SchuiflaagCuPb10Sn10

 

Materiële eigenschappen

 

 • Specifiek laadvermogen statisch ≤ 250 [N/mm2]
 • Specifiek draagvermogen dynamisch ≤ 140 [N/mm2]
 • Glijfrequentie ≤ 2,5. [m/s] ≤ 5 [m/s] olie gesmeerd
 • Reibungswert ** 0,04 [μ] tot 0,12 [μ] afhankelijk van het smeersysteem
 • Temperatuurspanning ≈ 40 °C tot + 250 °C
 • Max. PV-waarde2,8 [N/mm2 x m/s]
 • Percentage contactgebied > 75 [%]

 

Geduldsgegevens

 

 • Huizen ØH7
 • Buizen van inner-Ø na montageH9
 • Schachttolerantie f7 tot en met h8

 

Onderhoud

 

 • is eenlaag onderhoudHet is mogelijk om de behuizing met olie of vet te smeren. Door de vaste smeermiddels worden de smeerruimtes tot een minimum beperkt.

 
 

Ondertiteling

 

Speciale afmetingen zijn op aanvraag beschikbaar
 
Neem contact op...
 
Stuur ons een online aanvraag
 
 
U kunt ons contact met ons opnemen via ons "Vraagformulier".
 
 
 
Bimetal Bearing Bushes.