• JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China.
Contactpersoon : Tiffany
Telefoonnummer : +86 18258386757
WhatsApp : +8618258386757

De Struikenstaal CuPb30 van de Koppelstang Bimetaalkoker met het Smeren Groeven 700

Plaats van herkomst Bimetaal Dragende Fabrikanten
Merknaam bimetal SAE-797 SAE 48 SAE-799 bushings
Certificering Bimetal Bush Material CuPb10Sn10、CuPb6Sn6Zn3 CuPb24Sn4...
Modelnummer De Bimetaal Loodvrije Duidelijke Lagers van JF800 JF720 JF700
Min. bestelaantal 800 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs $0.20 - $2.00 / Pieces ,Negotiable
Verpakking Details de uitvoer & de invoer de bimetaalnorm van het ringen Internationale karton
Levertijd Vervaardigings Bimetaalring in Voorraad, die binnen Dagen wordt geleverd.
Betalingscondities TT VOORAF Western Union
Levering vermogen gietende bimetaalring, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, in het groot, Metrische Zelfsmeren
Productdetails
Meterial Laag Koolstofstaal met tin-lood-Brons Legering (CuSn10Pb10) Het eindigen Vertinning, kuiperplateren
Type Kokerring, Verpakte Struiken met Flens, Stroken Toepassing Bimetaal samengestelde lagers, Motor, Lager, Aanhangwagenpomp, automobiele, AutoMotoronderdelen
Norm SAE 797, SAE 799, SAE 783, SAE 48, het Lager van de het Bronslegering van SAE 49 Eigenschappen Weerstand met lange levensuur, Droge, Lage, Vrij Onderhoud
De dragende Prijs van de Ringsfabriek tiffany@viiplus.com Zelfsmerende Dragende Ringsfabrikant https://www.viiplus.com/
Hoog Licht Staal Gesteunde Bronsring, Bimetaalstruiken
Hoog licht

bimetaalstruik

,

bimetaallagers

Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

Bimetaal Dragende Struiken

 

Ongeveer VIIPLUS wij zijn Leverancier van Bimetaalringsdelen voor Koppelstang & Nokkenasstruiken met Hoogte - de Tarifering van kwaliteitsunebatable en Klanten value.Bi-Metaal Bearings_SAE 797, SAE 799, SAE 783, SAE 48, SAE 49 Bimetaal samengestelde lagers aan low-carbon staalsubstraat van uitstekende kwaliteit, de oppervlakte van de gesinterde koperlegering met lage wrijvingkenmerken (CuPb10Sn10, CuPb6Sn6Zn3, CuPb24Sn4, CuPb30, AlSn20Cu, CuSn8Ni) als het dragen van slijtagelaag ...... De het bronsringen van het kokerstaal & lager-700 die lagers aan orde van China worden gemaakt zijn bimetaal glijdende lagers met een staalstrook en gesinterde CuPb30 als oppervlakte het glijden laag. Deze glijdende lagers hebben goede antiblokkeerbescherming en een hoog deel van lood betekenen, die dat zij meer vuildeeltjes en onzuiverheden kunnen binden, daardoor verhinderend grijpen-omhooggaand.

 

het bimetaaldielager wordt van staal gemaakt met CuPb10Sn10 of CuSn6Zn6Pb3 als voeringslaag wordt gesinterd. Dit type van ring toont zijn beste die prestaties onder ringen van Cu-Lood legeringsmateriaal worden gemaakt in dit assortiment. Het past het meest voor middensnelheid en hoge effectvoorwaarden aan. Zijn toepassing met inbegrip van saldoopschortingen van op zwaar werk berekende vrachtwagens, spoorrol van bulldozers, autochassis enz.

 

De legering van het loodbrons CuPb10Sn10 of CuSn6Zn6Pb3
Ladingscapaciteit 65N/mm ² Hardernesslegering HB70~100
Maximum temperatuur 260℃

bimetal bearing

 

De bimetaalkokerring bestaat uit een hoogte - kwaliteits laag koolstofstaal die gevend gesinterde een tin-lood-brons legering (CuPb30) steunen als het glijden laag. om tribological gedrag te verbeteren kan de het glijden laag met het smeren groeven voor olie of vetopslag en distributie worden machinaal bewerkt. In het geval van corrosief milieu kan de steun geplateerd koper zijn. de bimetaalkokerringen wordt gebruikt voor verpakte struiken, duwwasmachines en struiken in koppelstangen van gasmotoren, enz.

Duidelijke BimetaaldieLagers typisch in de Schacht van Vrachtwagentrunnon, Koning Pin Kit, Verbindingsstaaf, Tuimelaar, de Bladlente, Nokkenschacht, Trapas, Bulldozer en Graafwerktuig Track Roller, Dragerrol, Nuttelozere Enz. worden gebruikt.

De bimetaal samengestelde lagers leiden brons of loodvrije Bimetaal verpakte cilindrische ringen (DIN 1494)

 

Het glijden de laag kan met het smeren groeven en/of met vetparagrafen worden machinaal bewerkt

Staal de steun kan geplateerd koper zijn

 

Steel+CuPb30

 

Bimetal Bearing Bushes.

De bimetaal zelfsmerende lagers verminderen lawaai en kleverigheid. Bovendien vermindert zijn materiaal van de aanpassingsschacht slijtage en breidt levensduur uit. De VIIPLUS-oplossing is dezelfde grootte zoals koperlagers, maar vermindert de behoefte aan dure verbeteringen en pasten retroactief aan.

De bimetaalring & Lagersdiensten. Beschrijving: glijdende lagers. Het bimetaal verpakte cilindrische ringen (DIN 1494)

 

VIIPLUS de bimetaallagers nemen staal steun als basis
de lagers zijn gesinterd met CuPb10Sn10, CuPb24Sn4, CuPb30, CuSn6Zn6Pb3 of AlSn20Cu na pers. Het kan de lagers O.D. Precision tegen de wrijving tussen O.D. And-huisvesting verzekeren na het drukken van het in huisvesting wegens vloeistaal als zijn basis. De chemische veranderingen van binnenlegeringslaag kunnen de lagers maken goed onder diverse ladingspersen, verschillende het werk temperaturen en het glijden snelheden werken. De andere structuren van oliegroeven en olieinkepingen kunnen verschillende het toevoegen andprevent oliemanieren tevredenstellen de lagers van het grijpen van schacht.

 

De structurele kenmerken


Bimetaal samengestelde lagers met hoogte - kan het kwaliteits lage koolstofstaal aangezien het substraat, de oppervlakte van de sinter met lage wrijvingeigenschappen van koperlegering (CuPb10Sn10 CuPb6Sn6Zn3 CuPb24Sn4, CuPb30, AlSn20Cu, CuSn8Ni) als slijtage-zichverzettende tegen laag van lager, volgens de exploitatievoorwaarden van de oppervlakteverwerking van de koperlegering van diverse types van olietank, oliegat, gat, enz. kan vereisen, om aan te passen aan niet blijven hard gaan of gaan gelegenheid. De goede gezamenlijke sterkte en de optimale lagercapaciteit kunnen door het secundaire sinteren en de uitdrijving worden verkregen.

 

Beschrijving

 

Bimetaal zelfsmerend buitenlands lager (zegt deva. BM) is een hoogte - kwaliteits laag koolstofstaal, bronsblad of roestvrij staalplaat als substraat, sferisch bronspoeder als middenovergangslaag op de oppervlakte, tegelijkertijd aan het sinteren rollend met de stevige legering van het smeermiddel (grafiet) koper als laag van de wrijvingoppervlakte van een soort zelfsmerend samengesteld dragend materiaal, het rollen en het glijden het dragen. Het materiaal heeft de voordelen van zelfsmering, hoge lagercapaciteit, goede antifrictie en slijtage-zichverzettende tegen prestaties, toepasselijke temperatuur, brede waaier van middelgrote, eenvoudige structuur, compacte grootte, en kan in de voorwaarde van non-oil smering lange tijd werken.

Het bimetaal samengestelde dragende materiaal bestaat uit staal steun met loodbrons of loodvrije koperlegering

 

Structuurkenmerken

 

Brons Gleitlager die Viiplus Bimetaal samengesteld dragend materiaal het dragen bestaat uit staal steun met loodbrons of voering de loodvrije van de koperlegering (CuPb10Sn10, CuPb6Sn6Zn3, CuPb24Sn4, CuPb30, AlSn20Cu), lagermateriaal voor olie/vetlubricatedapplications. De koperlegering vormt onophoudelijk een kader voor warmtegeleidingsvermogen. Deze dragende structuren zijn met hoge ladingscapaciteit en goed moeheidsbezit. De hogere tolerantie kan na re-machined van de klanten worden bereikt. Is het lood-freebronze-lood voerings dragende materiaal met de Europese RoHS-richtlijn in overeenstemming.

 

Toepassing

 

Angineeringsmachine: underpan, duwwiel, Slepend wiel, Sturend gewricht, spanningskatrol… Automobiel: tapschacht, koppelstang, kleptuimelschakelaar, nokkenas, versnellingsbak, verbrandingsmotor, en de wrijvingplaat van de Duikerspomp, de wrijvingplaat van de toestelpomp…

Volgens de verschillende arbeidsvoorwaarden, kan het verschillende legeringsmateriaal (CuPb10Sn10, CuPb6Sn6Zn3, CuPb24Sn4, CuPb30, AlSn20Cu, CuSn8Ni) bij staal de steun worden gesinterd. -

Bimetaallagersstroken, Diawegen die de Materialen van het Plaat bimetaal glijden

Bimetaallagers

Het Tin van het Metaallagers van laag Koolstofstaalbi - Lood - Bronslegering voor TransmissieVersnellingsbak

Staalshell met een de voerings dragend materiaal van het loodbrons wordt gesteund voor olie smeerde toepassingen die. Dit materiaal heeft hoge ladingscapaciteit en de goede moeheidseigenschappen, worden het wijd gebruikt in automobieltoepassingen zoals compressoren

Voor TransmissieVersnellingsbak

 


Kenmerken


Vsb-80 bimetaal samengestelde lagers
Staalshell met een de voerings dragend materiaal van het loodbrons wordt gesteund voor olie smeerde toepassingen die. Dit materiaal heeft hoge ladingscapaciteit en goede moeheidseigenschappen. Het wordt wijd gebruikt in automobieltoepassingen zoals compressoren, leidingstoestel, stuurbekrachtiging, pedaallagers, hoofdboutstruiken, laadklepspillen, mechanische behandeling en heftoestel, hydraulische motoren, landbouwmachines enz.
· Bimetaallager met staal steun en bronsbekleding
· Bijzonder geschikt voor hoge specifieke ladingen met oscillerende motie en met lage frekwentie
· Toepasselijk in ruwe verrichtingsvoorwaarden
· Hoge ladingscapaciteit, zeer goede weerstand tegen moeheidssterkte bij hogere temperaturen

 

Strusture

 

1.Sintered brons lazer: De weerstand van de godsslijtage en uitstekende lastcapaciteit.
2.Steel steunend: Plaatsend de stichting van de ringen, verstrekt de staalrug uitzonderlijke stabiliteit, de kenmerken van de last en hittedissipatie.

 

Technische Gegevens

 

Structuur en Samenstelling

 

 

Staal Steun en Leaded Bronsbekleding
Staal + CuPb10Sn10 met paragrafen

MICROSECTION

Bimetaal Dragende Struiken.

Het glijden laag met
smeringsparagrafen
CuPb10Sn10 met
samenstelling ong.:
Cu 80%
Pb 10%
Sn 10%
Staal steun
 

 

 

WERKENDE PRESTATIES

Droog

Slecht

Gesmeerde olie

Goed

Gesmeerd vet

Zeer Goed

Gesmeerd water

Slecht

Gesmeerde procesvloeistof

Slecht

 

 

Legerings Chemische Samenstellingen

 

Inhoud

Cu

Pb

Sn

Zn

P

Fe

Ni

Sb

Anderen

Rest

9-11

9-11

0,5

0,1

0,7

0,5

0,2

0,5

 

Beschikbaarheid

 

Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen
· Cilindrische struiken
· Duwwasmachines
De dragende vormen maakten aan orde: de cilindrische struiken en de duwwasmachines met niet genormaliseerde afmetingen, glijdende platen, pasten dragende ontwerpen aan


 

Typische Toepassingen


Bouwmachines: koker van de het wielschacht van het chassis de reizende mechanisme ondersteunende, de slepende koker van de wielschacht, die de koker van de wielschacht spannen;
Auto-industrie: de ring van de saldoschacht, de speldring van de staalplaat, koker van de shawschacht van het leidingsgewricht de hoofd, de koker van de koppelstangschacht, de schachtkoker van de kleptuimelschakelaar, de koker van de nokkenasschacht, differentiële schachtkoker, de koker van de transmissieschacht, de struik van de interne verbrandingsmotoras, duwwasmachine; En het zijstuk van de zuigerpomp, het zijstuk van de toestelpomp etc.
In praktische toepassing, kunnen de verschillende kwaliteiten van legering op de oppervlakte volgens verschillende arbeidsvoorwaarden worden gesinterd.

Dit materiaal wordt geadviseerd om op de ladingsvoorwaarde met gemiddelde snelheid worden gebruikt en middelgrote met olie of vet het smeren. Het wordt wijd gebruikt voor de einden van de motorstaaf, Hoofdboutring, landingsgestelrollen, de hydraulische ogen van de cilinderstaaf van bouwmachines en sferische gezamenlijke lagers van landbouwmachines. Omdat dit materiaal met lood is, worden de specifieke delen niet toegestaan om volgens bepaalde wetten of verordeningen worden gebruikt.

 

Bimetaalringengrootte

 

BEGIN UW PROJECT MET EEN TOEPASSINGSingenieur
 Het glijden het Dragen, Bimetaalbush, Verpakte Bronsring, Oiles Bush, Oiles-Lager, Leverancier China, Hoogte - kwaliteit

Ringen, Gesmeerde Lagers, Samengestelde Lagers, Metaallagers, Compressorlagers, metaal-Polymeer, Gloeidraad Gekronkelde, Duidelijke Lagers, Flenslagers, Polymeerlagers, Flensringen, Pomplagers, Van een flens voorzien Struiken, Duwplaten, Industriële Lagers.Bimetal Bearing Bushes.

 

 

VOLG DE V.S.

De Ring & de Slijtageplaat van een flens voorzien bronsringen op hoge temperatuur van het weerstandsc86300 Brons

 

HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM