• VIIPLUS INTERNATIONAL
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

De Struikenstaal CuPb30 van de Koppelstang Bimetaalkoker met het Smeren Groeven 700

Plaats van herkomst Bimetaal Dragende Fabrikanten
Merknaam bimetal SAE-797 SAE 48 SAE-799 bushings
Certificering Bimetal Bush Material CuPb10Sn10、CuPb6Sn6Zn3 CuPb24Sn4...
Modelnummer De Bimetaal Loodvrije Duidelijke Lagers van JF800 JF720 JF700
Min. bestelaantal 800 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs $0.20 - $2.00 / Pieces ,Negotiable
Verpakking Details de uitvoer & de invoer de bimetaalnorm van het ringen Internationale karton
Levertijd Vervaardigings Bimetaalring in Voorraad, die binnen Dagen wordt geleverd.
Betalingscondities TT VOORAF Western Union
Levering vermogen gietende bimetaalring, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, in het groot, Metrische Zelfsmeren

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Meteriaal laagkoolstofstaal met tin-lood-bronslegering (CuSn10Pb10) Afwerking met een breedte van niet meer dan 50 mm
Type Bussing met mouw, gebouwde bosjes met flenzen, strips Toepassing Bi-metalen lagers, motoren, lagers, pompen voor aanhangwagens, auto's, auto-motoronderdelen
Standaard SAE 797, SAE 799, SAE 783, SAE 48, SAE 49 Lagers van bronzen legering Kenmerken Lange levensduur, droog, lage weerstand, onderhoudsvrij
Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht Met staal ondersteunde bronzen bosjes, bimetalen bosjes Bimetalen buizen voor lagers Bimetalen lagers met staalondersteuning en bronsovertrek • Vooral geschikt voor hoge... Bimetalen pl
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

bimetaalstruik

,

bimetaallagers

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Bimetalen buizen van staal-CuPb30-legering zijn precisietechnische onderdelen die speciaal zijn ontworpen voor de 700-serie motoren.die de sterkte en duurzaamheid van staal combineert met de slijtvastheid en zelfsmeermiddelen van CuPb30 (koper-loodlegering).

De strategisch geplaatste smeergroefjes in de buis maken het vasthouden en verspreiden van smeermiddelen mogelijk.Dit zorgt voor een continue en gelijkmatige smeer tijdens de werking van de verbindingsstaafHet smeermiddel, dikwijls olie of vet, wordt gebruikt om de slijtage en de wrijving van de schuifvlakken te verminderen.wordt via een extern smeersysteem of via de wisselende beweging van de verbindingsstaaf aan de groeven geleverd.

De staal-CuPb30-legering is gekozen vanwege haar uitstekende draagkracht en haar vermogen om hoge belastingen en temperaturen te weerstaan.Deze combinatie van materialen zorgt ervoor dat de handboeken betrouwbare prestaties bieden bij veeleisende motortoepassingen.

Voor de motoren van de serie 700 vormen deze buizen een essentieel onderdeel om een soepele en efficiënte werking van de verbindingsstaaf te garanderen.Hun nauwkeurige pasvorm en smeergroef dragen aanzienlijk bij aan de algemene prestaties en duurzaamheid van de motor.

Bimetallagers

Over.VIIPLUSWij zijn leverancier van bi-metalen buizenonderdelen voor het aansluiten van staaf- en kamshaftbuizen met een hoge kwaliteit, onverslaanbare prijs en klantwaarde.Bi-metalen lagers_SAE 797, SAE 799, SAE 783, SAE 48, SAE 49Bi-metalen composietlagers voor hoogwaardig koolstofarme staalsubstraat, het oppervlak van de gesinterde koperen legering met lage wrijvingskenmerken (CuPb10Sn10, CuPb6Sn6Zn3, CuPb24Sn4, CuPb30, AlSn20Cu, CuSn8Ni) als slijtagelaag voor lagers......De bronzen buizen en lagers van de behuizing van staal-700 zijn op bestelling uit China vervaardigd en zijn bimetalen schuiflagers met een staalstrook en gesinterd CuPb30 als schuiflaagDeze schuiflagers hebben een goede antiblokkeringsbescherming en een hoog loodpercentage, wat betekent dat ze meer vuil en verontreinigingen kunnen binden, waardoor een vergroting wordt voorkomen.

met een breedte van niet meer dan 50 mm,CuPb10Sn10 of CuSn6Zn6Pb3Deze vorm van buizen vertoont de beste prestaties onder buizen van Cu-lood legeringsmateriaal in dit productassortiment.Toepassing, met inbegrip van balansaansluitingen voor zware vrachtwagens, spoorrol van bulldozers, autoschassis enz.

met een breedte van niet meer dan 50 mm CuPb10Sn10 of CuSn6Zn6Pb3
Vervoervermogen 65N/mm2 Hardheidslegering HB70~100
Temperatuur max. 260°C

bimetal bearing

Bimetalen buizen voor de behuizingbestaat uit een hoogwaardige laagkoolstaalondersteuning met een gesinterde tin-lood-bronzen legering (CuPb30) als schuiflaag.Om het tribologische gedrag te verbeteren, kan de schuiflaag worden bewerkte met smeergaten voor de opslag en distributie van olie of vetIn geval van corrosieve omgevingen kan de achtergrond koper geplaatst worden. Bimetalen buizen worden gebruikt voor gebouwde bushes, stuwkastjes en buizen in verbindingsstaven van gasmotoren, enz.

Een van de belangrijkste kenmerken van een bimetallisch lager is dat het in de vorm van een draagkracht wordt gebruikt om de splijtstof van de splijtstof te verwijderen.Idler Etc..

Bi-metalen lagers van samengestelde stoffen, van lood, van brons of van loodvrij materiaal, met een cilindervormige buizen met een Bimetallus-verpakking (DIN 1494)

Schuiflaag kan worden bewerkt met smeermolen en/of met vetinhoud

De staalondersteuning kan koper geplatteerd zijn

Staal+CuPb30

Bimetal Bearing Bushes.

met een vermogen van niet meer dan 50 Whet geluid en de kleverigheid verminderenBovendien,het overeenkomstige asmateriaal vermindert slijtage en verlengt de levensduurDeVIIPLUSDe oplossing is van dezelfde grootte als koperlagers, maar vermindert de noodzaak van dure verbeteringen en retrofits.

Bimetalen buizen en lagers. Beschrijving: schuiflagers. Bimetalen omwikkelde cilindrische buizen (DIN 1494)

VIIPLUS Bimetalen lagers hebben een stalen steun als basis.
de lagers zijn gesinterd metCuPb10Sn10, CuPb24Sn4, CuPb30, CuSn6Zn6Pb3 of AlSn20CuHet kan de overmatige precisie van de lagers verzekeren tegen de wrijving tussen de overmatige precisie en de behuizing na het in de behuizing drukken vanwege het zachte staal als basis.De chemische veranderingen van de binnenste legeringslaag kunnen ervoor zorgen dat de lagers goed werken onder verschillende drukdrukken, verschillende werktemperaturen en schuifsnelhedenDe verschillende structuren van de oliegroeven en de oliegroeven kunnen aan verschillende toevoegingsmethoden voldoen en voorkomen dat de lagers aan de as grijpen.

De structurele kenmerken


met een breedte van niet meer dan 50 mmmethoogwaardig koolstofarm staalals substraat het oppervlak van de sinter met lage wrijvings eigenschappen van koperlegering (CuPb10Sn10 CuPb6Sn6Zn3 CuPb24Sn4, CuPb30, AlSn20Cu, CuSn8Ni) alsslijtvastlaag van lager, kan nodig zijn volgens de bedrijfsomstandigheden van koperen legering oppervlakte verwerking van verschillende soorten olie tank, olie gat, gat, enz.,om te voldoen aan kan niet blijven gaan hard of gaan gelegenheid.Goeie verbindingssterkte en optimale draagkracht kunnen worden verkregen door middel van secundair sinteren en extruderen.

Beschrijving

Bimetallisch zelfglijlaar (buitenlanders zeggen deva.hoogwaardig koolstofarm staal, bronsplaat of roestvrijstalen plaat als substraat, bolvormig bronspoeder als middelste overgangslaag op het oppervlak, tegelijkertijd aan het sinteren van het rollen met vaste smeermiddelen (grafiet) koperlegering als wrijvingsoppervlaklaag van een soort zelfglijend samengesteld lagermateriaal,het rollend en schuifbaar lager.Het materiaal heeft de voordelen van zelfglijning, hoge draagkracht, goede wrijvings- en slijtvastheid, toepasselijke temperatuur, breed bereik van medium, eenvoudige structuur,compacte afmetingen, en kan lang werken in de toestand van niet-olie smeer.

Bi-metalen lagers van samengestelde stoffen, bestaande uit een staalondersteuning met een loodbronzen of loodvrije koperen legering

Structurele kenmerken

Bronze Gleitlager Viiplus Lager Bi-metalen composiet lagermateriaal bestaat uit stalen ondergrond met loodbronzen of loodvrij koperlegeringCuPb10Sn10, CuPb6Sn6Zn3, CuPb24Sn4, CuPb30, AlSn20CuDe koperen legering vormt een doorlopend kader voor thermische geleidbaarheid.hoge draagkracht en goede vermoeidheidseigenschappen.Een hogere tolerantie kan worden bereikt na herbewerking van de klanten.

Toepassing

Ingenieursmachine: onderstel, stuwrad, sleepwiel, stuurknop, spanningsrol...Auto: trunnionschacht, verbindingsstaaf, kleprooster, camshaft, versnellingsbak, verbrandingsmotor,En de Plunger pomp wrijvingsplaat, tandwielpomp wrijvingsplaat...

Afhankelijk van de verschillende arbeidsomstandigheden kunnen verschillende legeringsmaterialen (CuPb10Sn10, CuPb6Sn6Zn3, CuPb24Sn4, CuPb30, AlSn20Cu, CuSn8Ni) op een staalondersteuning gesinterd worden.

Bimetalen lagers Strepen, schuifpaden Schuifplaat Bimetalen band Materialen

Bi-metaallagers

LaagkoolstofstaalBi-metalen lagers tin - lood - bronzen legering voor versnellingsbak

Staal omhulsel, ondersteund door een loodbronzen behuizingsmateriaal voor toepassingen met olieversmelting.het wordt veel gebruikt in automotive toepassingen zoals compressoren

Voor versnellingsbakken


Kenmerken


VSB-80met een diameter van niet meer dan 50 mm
Stalen schelp, ondersteund met een loodbronzen behuizingsmateriaal voor toepassingen met olieversmelting.Het wordt veel gebruikt in automotive toepassingen zoals compressoren, stuurinrichting, stuurbekrachtiging, pedaallagers, king-pin bossen, achterluik draaibanden, mechanische manipulatie en hefapparatuur, hydraulische motoren, landbouwmachines, enz.

· Bimetallagers metstaalondersteuning en overlaag van brons
· Vooral geschikt voorhoge specifieke belastingen met oscillerende beweging en lage frequentie
· Toepasselijk inruwe bedrijfsomstandigheden
·Hoog laadvermogen, zeergoede vermoeidheidsbestendigheid bij hogere temperaturen

Structuur

1.Sinterde brons laser: God slijtvastheid en uitstekende draagkracht.
2.Staalondersteuning:De staalondersteuning van de buizen biedt uitzonderlijke stabiliteit, draagbaarheid en warmteafvoer.

Technische gegevens

Structuur en samenstelling

Staalondersteuning en loodbronzen overlaag
Staal + CuPb10Sn10 met inhakken

MICROSECTIE

Bimetal Bearing Bushes.

met een breedte van niet meer dan 50 mm
smeerpunten
CuPb10Sn10 met
samenstelling ca.:
Cu 80 %
Pb 10 %
Sn 10 %
Staalondersteuning

Operatieve prestaties

Droog

Armoedige

Olie gesmeerd

- Goed.

Grijp gesmeerd

Heel goed.

Water gesmeerd

Armoedige

Procesvloeistof gesmeerd

Armoedige

Chemische samenstellingen van legeringen

Inhoud

C.

Pb

Sn

Zn

P

Fe

Ni

Sb

Andere

Overige

9-11

9-11

0.5

0.1

0.7

0.5

0.2

0.5

Beschikbaarheid

Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen
· cilindrische struiken
· Stootdoekjes
Op bestelling vervaardigde lagers: cilindrische struiken en stuwkranken met niet-standaard afmetingen, schuifplaten, op maat gemaakte lagers


Typische toepassingen


Bouwmachines: chassis-bewegingsmechanisme voor het ondersteunen van de wielwals, trekwals, spanningswals;
Automobiele industrie: balansasbuis, staalplaatpenbuis, stuurknokkels hoofdschaas, aansluitstangasbuis, klepschakelsbuis, kamasbuisbuis,differentiaashaftsleeve, transmissieashoes, spindelbus van de verbrandingsmotor, stuwklep; en zuigerpomp zijstuk, tandwielpomp zijstuk enzovoort.
In de praktijk kunnen verschillende soorten legeringen op het oppervlak gesinterd worden volgens verschillende werkomstandigheden.

Dit materiaal wordt aanbevolen voor gebruik bij middelmatige snelheid en onder middelmatige belasting met olie of vet smeermiddel.hydraulische stangogen van bouwmachines en bolverbindingslagers van landbouwmachinesOmdat...Dit materiaal is met lood, de specifieke onderdelen mogen niet worden gebruikt volgens bepaalde wetten of voorschriften.

Bimetalen buizen

Begin uw project met een applicatie-ingenieur
Glijlagers, Bimetal Bush, Wrapped Bronze Bushing, Oils Bush, Oils Bearing, Leverancier China, Hoge Kwaliteit

Buizen, gesmeerde lagers, samengestelde lagers, metalen lagers, compressorlagers, metaal-polymer, filamentwonden, gewone lagers, flenslagers, polymerlagers, flenslagers, pomplagers,Flankeerde struikenStootplaten, industriële lagers.Bimetal Bearing Bushes.

Volg ons.

High temperature resistance C86300 Bronze Bushing & Wear Plate flanged bronze bushings

De Commissie heeft haar goedkeuring gehecht aan het voorstel voor een richtlijn van het Europees Parlement en de Raad betreffende de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de lidstaten inzake de bescherming van de rechten van de mens.