• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Staal Gespleten Struiken CuPb24Sn4 | De bimetaaloilless-Lagers & Ring van de Vinpomp voor Ruwe Verrichtingsvoorwaarden

Plaats van herkomst Bimetaal Dragende Fabrikanten
Merknaam bimetal SAE-797 SAE 48 SAE-799 bushings
Certificering Bimetal Bush Material CuPb10Sn10、CuPb6Sn6Zn3 CuPb24Sn4...
Modelnummer De Bimetaal Loodvrije Duidelijke Lagers van JF800 JF720 JF700
Min. bestelaantal 800 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs $0.20 - $2.00 / Pieces ,Negotiable
Verpakking Details de uitvoer & de invoer de bimetaalnorm van het ringen Internationale karton
Levertijd Vervaardigings Bimetaalring in Voorraad, die binnen Dagen wordt geleverd.
Betalingscondities TT VOORAF Western Union
Levering vermogen gietende bimetaalring, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, in het groot, Metrische Zelfsmeren

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Meteriaal laagkoolstofstaal met tin-lood-bronslegering (CuSn10Pb10) Verplaatsing met een breedte van niet meer dan 50 mm
Type Bomen, gebouwde bomen met flenzen, strippen Toepassing Rode graafmachine, sleepenpomp, hydraulische cilinderbuis
Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht Met staal ondersteunde bronzen bosjes, bimetalen bosjes Bimetalen buizen voor lagers Bimetalen lagers met staalondersteuning en bronsovertrek • Vooral geschikt voor hoge... Bimetalen pl
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

bimetaalstruik

,

bimetaallagers

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De Steel Split Bushes van CuPb24Sn4 legering zijn speciaal ontworpen voor ruwe bedrijfsomstandigheden waarbij traditionele met olie gesmeerde lagers kunnen falen.Deze bi-metalen olievrije lagers en scheerpompbuizen zijn ontworpen om uit te blinken in ruwe omgevingen, die een langdurige prestatie en betrouwbaarheid biedt.

De CuPb24Sn4-legering combineert de sterkte en duurzaamheid van staal met de slijtvastheid en zelfglijende eigenschappen van koperen legeringen.Deze combinatie maakt de Steel Split Bushes ideaal voor toepassingen waar zware lasten, hoge snelheden en ruwe bedrijfsomstandigheden.

De bimetalen constructie stelt de Steel Split Bushes in staat om hun vorm en integriteit te behouden onder extreme omstandigheden,Terwijl de zelfglijende eigenschappen van de CuPb24Sn4 legering wrijving en slijtage minimaliserenDit resulteert in een verbeterde efficiëntie, een langere levensduur en minder onderhoudsvereisten.

In blaaspompen en andere roterende apparatuur zorgen de Steel Split Bushes CuPb24Sn4 voor een glad en betrouwbaar oppervlak voor de draaiende componenten.De bimetalen, olievrije lagers zijn ook geschikt voor toepassingen waar olie smeeren niet mogelijk of gewenst is, zoals in voedselverwerkings- en farmaceutische apparatuur.

Of u nu lagers nodig hebt voor industriële machines, automobielonderdelen of andere veeleisende toepassingen, de Steel Split Bushes CuPb24Sn4 zijn een uitstekende keuze voor ruwe bedrijfsomstandigheden.Hun unieke combinatie van kracht, slijtvastheid en zelfglijende eigenschappen zorgen voor betrouwbare en efficiënte prestaties in de zwaarste omgevingen.

Bimetallagers

Bimetal 800 tot hoogwaardig laagkoolstofstaalsubstraat,het oppervlak van de gesinterde koperen-loodlegering als de oppervlakte, afhankelijk van de omstandigheden en kan worden verwerkt met behulp van alle soorten putgat of oliegat op het oppervlak van de legeringslaag.Bimetalen struikenzijn samengesteld uit twee metalen strips, van twee verschillende materialen; de eerste is gewoonlijk van staal, de tweede is gewoonlijk van een koperhoudende legering,met een breedte van meer dan 50 mm,Bovendien hebben sommige afmetingen ook een externe her smeergat.

Bi-metalen bussen gaan achteruit.laagkoolstofstaal,gesinterd metCuPb24Sn4bronzen poeder, dat een redelijk goede prestatie heeft op het gebied van vermoeidheidsbestrijding en laadcapaciteit, geschikt voor werk met een gemiddelde snelheid en een gemiddelde belasting.

Wanneer een zachte legering op het buizenoppervlak is geplaatst en met olie gesmeerd, kan deze worden aangebracht in hogesnelheidsverbrandingsmotoren en verbindingsstaven.

Linermateriaal:CuPb24Sn4

Vervoervermogen: 38N/mm2
Maximale temperatuur: 170°C

Hoogte van de voering: HB45~70

JF800Bi-metalen lagers met buizenHet materiaal van JF800 Bimetallic Bushes is een staal-bronzen samengesteld materiaal met inhakken als reservoir voor vet.hoge draagkracht, zeer goede vermoeidheidsbestendigheid bij hogere temperaturen.

Export JF800 olievrij bimetalen lagerstaalCuPb24Sn4Bimetal backed oilless Vane Pump Bushing voor ruwe bedrijfsomstandigheden

Bimetalen zelfsmeltlagers zijn een koperlegeringslaag met een uitstekende slijtvastheid, gebaseerd opvan hoogwaardige koolstofarme staal en gesinterd op het oppervlak.Het oppervlak van de koperen legeringslaag kan worden verwerkt in verschillende soorten oliegroeve, olieopslagput, oliegat enzovoort volgens de werkomstandigheden,om geschikt te zijn voor de gelegenheden waarin het onmogelijk is om continu of moeilijk te oliëren.De koperen legeringslaag kan twee soorten legeringsmaterialen leveren, waaronder lood en loodvrij. Bi-metalen composietgrenssmeermiddelen worden veel gebruikt bij het aansluiten van staaflagers,met een vermogen van niet meer dan 50 W, stuk aan de zijkant van de zuigerpomp, stuk aan de zijkant van de tandwielpomp, machinebouwmachines met draagwiel, stuurwielhuls, spanningswielsets,auto's met balansasvoer en stalen boeken, stuurknokkel king pin bushings, klep rocker arm schacht mouw, CAM schacht kraag, differentiële schacht mouw, enz.

Metalen pomplagers platte lagers schuifpomp hydraulische bussen

Bimetalen lagers

Olievrij staal gespleten zelfglijdende hydraulische cilinderbuisVSB-80

Materiaal

Staal+CuPb24Sn4Eigenschappen van basismateriaal
De gesinterde loodvrije koperen legeringslaag van het staalsubstraat heefteen hoog draagvermogen en goede vermoeidheidsbestrijdende eigenschappen,die geschikt is voor werkomstandigheden van dynamische belasting en slagbelasting, met name voor wisselbewegingen.Volgens de behoeften van het ontwerp van de olie groef of olie gat kan worden opgeslagen in de eerste verzameling van smeerolie om de smeercyclus van het lager te verlengen.Het wrijvingslaagmateriaal van de loodvrije formule voldoet aan de EU-specificatie 2011/65/EU.

Technische gegevens

Bimetal Bearing Bushes.

Prestaties

Gegevens

Maximale dynamische belasting P

120N/mm2

Maximale lijnsnelheid V

Grijsproei

2.5m/s

Maximale PV-waarde

Grijsproei

2.8N/mm2·m/s

Trikcoëfficiënt μ

Grijsproei

0.05 tot 0.15

Maximale lijnsnelheid V

Olie lubrifier.

10 m/s

Maximale PV-waarde

Olie lubrifier.

10N/mm2· m/s

Trikcoëfficiënt μ

Olie lubrifier.

0.04 tot 0.12

Maximale werktemperatuur

Grijsproei

150°C

Prestaties

Gegevens

Maximale werktemperatuur

Olie lubrifier.

250°C

Paringsas

Hardheid

≥ 48HB

Paringsas

Ruwheid

Ra = 0,16 ~ 0.63

Hardheid van de legeringslaag

45 tot 70

Thermische geleidbaarheid

60 W/m·k)

Coëfficiënt van lineaire uitbreiding

19×10-6K-1


Olie & vet Smeerwerk platmetalen buizen lagers Producten


Ontwerp en vervaardiging van lagers voor hydraulische cilinders
Ontwerp en vervaardiging van buizen voor hydraulische aandrijflijnen, lagers voor olie- en smeersystemen.
machine voor niet-standaardbuizen

VIIPLUS Lagersis een professionele fabrikant en exporteur van zelfverlichtende busjes in China. Ons bedrijf is gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en productie van allerlei hoogwaardige schuiflagers.Al onze producten worden naar het buitenland geëxporteerd..

Onze belangrijkste producten:

1. -gecoate bussen

2. POM-gecoate bussen

3Bronzen bus

4. Bimetalen bussen

5- Een solide bronzen bus.

Bimetalen lagers met een metalen rug

Staal omhulsel, ondersteund door een loodbronzen behuizingsmateriaal voor toepassingen op basis van olie.hoge draagkracht en goede vermoeidheidseigenschappen, wordt het veel gebruikt in automobieltoepassingen zoals compressoren

Typische toepassingen


Toepassing:Hoge snelheid, hoofdas van de zware motor en versnellingsbak voor de lancering, enz.

Toepassing van hydraulische systemenvan de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen

viiplus levert een complete reeks schuiflagers voor gebruikers van hydraulische systemen.Bladpomp en zuigerpomp met olieplaat, terugkeer schijf, as hoes; cilinder voering enzovoort.

Bimetal Bearing Bushes.


Kenmerken


VSB-80 Bimetalen composietlagers
Staal omhulsel, ondersteund door een loodbronzen behuizingsmateriaal voor toepassingen op basis van olie.hoge draagkracht en goede vermoeidheidseigenschappenHet wordt veel gebruikt in automotive toepassingen zoals compressoren, stuurapparatuur, stuurbekrachtiging, pedaallagers, king-pin bossen, achterluik pivots, mechanische manipulatie en hefapparatuur,hydraulische motors, landbouwmachines enz.

· Bimetallagers met staal en brons
· Vooral geschikt voor hoge specifieke belastingen met oscillerende beweging en lage frequentie
· Geschikt voor ruwe bedrijfsomstandigheden
·Hoog draagvermogen, zeer goede weerstand tegen vermoeidheid

Temperaturen

Structuur

1.Sinterde bronslaser:Goed slijtvast en uitstekend draagvermogen.
2.Staalondersteuning:De staalondersteuning van de buizen biedt uitzonderlijke stabiliteit, draagbaarheid en warmteafvoer.

Beschikbaarheid

Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen


· cilindrische struiken
· Stootdoekjes

Op bestelling vervaardigde lagers: cilindrische struiken en stuwkranken met niet-standaard afmetingen, schuifplaten,op maat gemaakte lagers

Bimetal Bushings Grootte Begin uw project met een applicatie-ingenieur

Glijlagers, Bimetal Bush, Wrapped Bronze Bushing, Oil Bush, Oil Bearing, leverancier China,Hoge kwaliteit

Buizen, gesmeerde lagers, samengestelde lagers, metalen lagers, compressorlagers, metaal-polymer, filamentwonden, gewone lagers, flenslagers, polymerlagers, flenslagers, pomplagers,Flankeerde struiken"Sleepplaten, industriële lagers"